Politika

Vicepremijer ne zna šta će Ljimaj i Ahmeti u EU: Nepotrebno

11.03.2019 Zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj izjavio je danas da nema informacija o tome zašto su kopredsedavajući za dijalog sa Beogradom, Fatmir Ljimaj i Špend Ahmeti, otputovali u Brisel.

adminadminComments 0

Vicepremijer ne zna šta će Ljimaj i Ahmeti u EU: Nepotrebno

Zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj izjavio je danas da nema informacija o tome zašto su kopredsedavajući za dijalog sa Beogradom, Fatmir Ljimaj i Špend Ahmeti, otputovali u Brisel.

RTK2 na srpskom jeziku prenosi da je Hodžaj u intervjuu za T7 kazao da takvi sastanci nisu potrebni ako na Kosovu nema jedinstva.

Kopredsedavajući delegacije za dijalog sa Srbijom Fatmir Ljimaj i Špend Ahmeti otputovali su juče Brisel kako bi predali platformu za dijalog koja je prošle nedelje izglasana u Skupštini Kosova.

Ljimaj je u izjavi za „Kosova pres“ rekao je da je cilj odlaska u Brisel bio da šefici diplomatije EU Federiki Mogerini i formalno predaju platformu za dijalog.

On je, komentarišući pisanja medija da su kopredsednici krišom otputovali u Brisel, rekao da je ovo redovan sastanak delegacije i da nema šta da se sakrije nakon glasanja, jer su najavili da će nakon glasanja, platformu i zvanični stav Kosova dostaviti Briselu.

 

Sputnjik

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se