Nauka

Мотор на воду, гориво џабе – у Хонг Конгу користе изум Србина (ВИДЕО)

25.09.2019 Тема емисије је била како се у свакодневници примењују патенти српских иноватора и како је Противваздушња одбрана, тадашње Војске Југославије, 1999.г., бранила земљу од НАТО и албанске агресије на нашу земљу.

adminadminComments 0

Мотор на воду, гориво џабе – у Хонг Конгу користе изум Србина (ВИДЕО)

Тема емисије је била како се у свакодневници примењују патенти српских иноватора и како је Противваздушња одбрана, тадашње Војске Југославије, 1999.г., бранила земљу од НАТО и албанске агресије на нашу земљу.

Чедомир Љубинковић бави се разним занатима и пословима. У задњих десетак година је иноватор, инжењер, пројектант у области електрохемије и машинства за потребе своје иновације:

1) Водоник Генератор за производњу водоника из воде, за намену уштеде горива на свим моторима са унутрашњим сагоревањем горива;

2) Ћелије великог капацитета у машинама за „декарбонизацију“, или брзо чишћење мотора од наслага гарежи у компресионом простору и издувном систему свих типова мотора…

Око 1000 возила се вози са мојим изумом „Водоник Генератор“ и штеди од 10 до 30% горива, у Србији, земљама бивше Југослвије и у неким земљама Европе.

Десетак машина за декарбонизацију раде широм Европе и две су у Хонг Конгу…

У вези овог патента контактирајте Чедомира Љубинковића на телефон 062 7772663

Такође, Љубинко је био у рату 1999. година у ПВО, трећи ракетни дивизион, који је оборио невидљиви авион Ф117 и још неколико авиона. Са подпуковником Ђорђе Аничић и комадант дивизиона пуковник Золтан Дани.

ВЕС – електро механичар електричних инсталација и у сва три месеца рата, био на положајима са средствима.

Рођен у Београду, крштен као беба, имам породицу и сретан брак, жену, два одрасла сина и ћерку у основној школи.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se