NLO i vanzemaljci

ISTRAŽIVAČ ZANEMEO: Tragao za izgubljenim blagom pa NAŠAO VANZEMALJSKI BROD – VIDEO

12.08.2018 Darel Mikloš, lovac na blago sa kanala “Diskaveri”, koristi tajne mape Nasinog astronauta Gordona Kupera (1927-2004) u potrazi za olupinama brodova u Karipskom moru.

adminadminComments 0

ISTRAŽIVAČ ZANEMEO: Tragao za izgubljenim blagom pa NAŠAO VANZEMALJSKI BROD – VIDEO

Darel Mikloš, lovac na blago sa kanala “Diskaveri”, koristi tajne mape Nasinog astronauta Gordona Kupera (1927-2004) u potrazi za olupinama brodova u Karipskom moru.

“Formacija nije ličila ni na šta što sam do sada video tragajući za olupinama. Bila je ogromna. Izgledalo je kao da pet kraka viri iz strme litice i svaki od tih kraka imao je dimenzije topa na ratnom brodu”, ističe Mikloš.

On tvrdi da postoje identične formacije u tri različite oblasti i da ne izgledaju kao da ih je priroda stvorila, ali ni kao da su delo čoveka. Istraživač je našao i druge čudne i neobjašnjive formacije oko glavnog oblika, a sve su prekrivene gustim koralima, za koje smatra da su stari stotine, ako ne i hiljade godina.

Fasciniran otkrićem, Mikloš je po povratku odlučio da se ozbiljnije pozabavi Kuperovim dokumentima i potraži nove odgovore.

Tada je otkrio da je astronaut na jednoj od pomenutih mapa označio lokaciju kao “neidentifikovani objekat” i nije spominjao istorijske olupine.

“Shvatio sam da tu postoji nešto drugo i da je Gordon mislio na to”, navodi Mikloš. “Gordon je verovao u vanzemaljce. Verovao je da su ga posetili stanovnici drugih planeta i verovao je da je mnogo tih stvari završilo baš u ovom delu sveta”, dodao je on.

(dailymail)

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se