NLO i vanzemaljci

“Mumificirani vanzemaljci grejsi“ – Tvrdnje da je sada otkriveno pet “vanzemaljskih“ tela

21.07.2017 Istraživači koji istražuju navodna neljudska mumificirana bića za koja je rečeno da su pronađena u Peruu, sada tvrde da imaju pet primeraka.

Vanzemaljska bića su na specijalnoj konferenciji za štampu koja će ih otkriti ove nedelje označena kao “Mumije iz Naske.“

Tim koji ih istražuje, što uključuje meksičkog ufologa i novinara Džejmija Mausana, tvrdi da oni izgledaju više reptilijski nego ljudski, ali postoji sve više tvrdnji da su oni najveća prevara koja je pogodila svet teorije zavere o vanzemaljcima još od vanzemaljske autopsije 1996. godine u Rozvelu.

Comments 0
Istraživači koji istražuju navodna neljudska mumificirana bića za koja je rečeno da su pronađena u Peruu, sada tvrde da imaju pet primeraka. Vanzemaljska bića su na specijalnoj konferenciji za štampu koja će ih otkriti ove nedelje označena kao “Mumije iz Naske.“ Tim koji ih istražuje, što uključuje meksičkog ufologa i novinara Džejmija Mausana, tvrdi da oni izgledaju više reptilijski nego ljudski, ali postoji sve više tvrdnji da su oni najveća prevara koja je pogodila svet teorije zavere o vanzemaljcima još od vanzemaljske autopsije 1996. godine u Rozvelu.
Opširnije na link

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se