NLO i vanzemaljci

PROCUREO TAJNI SNIMAK: Mlaznjak američke mornarice uhvatio misteriozni objekat iznad Atlantika!

12.03.2018 Snimak koji je nastao 2015. na Istočnoj obalu SAD-a uhvatio je trenutak kada misteriozni objekat preleće Atlantik. Na snimku se može čuti pilot koji je primetio neidentikovani leteći objekat kako juri nad okeanom.

adminadminComments 0

PROCUREO TAJNI SNIMAK: Mlaznjak američke mornarice uhvatio misteriozni objekat iznad Atlantika!

Snimak koji je nastao 2015. na Istočnoj obalu SAD-a uhvatio je trenutak kada misteriozni objekat preleće Atlantik. Na snimku se može čuti pilot koji je primetio neidentikovani leteći objekat kako juri nad okeanom.

Kristofer Melon, savetnik firme "To the Stars Academy of Arts and Science" rekao je da je snimak pokazao da je "vreme da se okanemo svih tabua u vezi sa NLO-om".

Snimak je zabeležio mlazni avion američke mornarice dok je leteo na visini od 7.600 metara. Brzi objekat može se videti kako juri preko ekrana. U jednom trenutku kamera je čak uspela da prati objekat.

Može se čuti pilot kako uzbuđeno viče: "To! Imam ga!", pre nego što se nasmejao. Ali, zatim dodaje: "Koji je ovo k***c!?". Zatim govori oficiru za oružje: "Pogledaj kako ovo leti!".

Sa snimka je skinuta oznaka poverljivosti, ali nije jasno kako je agencija "To the stars" uspela da se dokopa snimka. U decembru prošle godine američke oružane snage potvrdile su da je postojao program istraživanja NLO-a, ali da je finansiranje daljih istraživanja prekinuto još 2012.

Postoje brojni izveštaji o susretima vojnog osoblja sa neobičnim letećim objektima. U nekim slučajevima su primetili letelice koje se spuštaju sa visina od 20 kilometara nadzvučnim brzinama.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se