NLO i vanzemaljci

UZBUNA U NAUČNIM KRUGOVIMA, primljeni vanzemaljski signali sa obližnje zvezde – VIDEO

18.07.2017 Glavna opeservatorija prima signal sa obližnje zvezde – vanzemaljska tehnologija nije isključena

SETI (Potraga za vanzemaljskim životom) je obavešten nakon što su astronomi otkrili čudan signal koji dolazi sa obližnje zvezde.

Istraživači veruju da su možda pronašli prvi dokaz vanzemaljskog života nakon što su otkrili signal sa zvezde koja je udaljena 11 svetlosnih godina od Zemlje.

Signal dolazi sa crvene patuljaste zvezde poznate kao Ross 128 koja je 2.800 puta veća od Sunca i nije poznato da ima neku planetu oko sebe, dodajući još više misterije.

Comments 0
Glavna opeservatorija prima signal sa obližnje zvezde – vanzemaljska tehnologija nije isključena SETI (Potraga za vanzemaljskim životom) je obavešten nakon što su astronomi otkrili čudan signal koji dolazi sa obližnje zvezde. Istraživači veruju da su možda pronašli prvi dokaz vanzemaljskog života nakon što su otkrili signal sa zvezde koja je udaljena 11 svetlosnih godina od Zemlje. Signal dolazi sa crvene patuljaste zvezde poznate kao Ross 128 koja je 2.800 puta veća od Sunca i nije poznato da ima neku planetu oko sebe, dodajući još više misterije.
Opširnije na link

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se