Uncategorized

ŠEŠELJ: Tek u Hagu sam saznao da je Arkan izdao Slobodana Miloševića EVO ZAŠTO – NAJNOVIJI VIDEO

12.12.2017 Predsednik SRS Vojislav Šešelj otkrio je da je Slobodanu Miloševiću jedan indijski mag garantovao da će pobediti na izborima 2000. godine.

DraganDraganComments 1
“Imao sam informaciju, ne znam koliko je pouzdana, da je neki indijski mag ubedio Miloševića da on sigurno dobija izbore 2000. godine i da će pobediti prozapadnu opoziciju i radikale. Mislim da je Mira Marković tog maga upoznala dok je bila u Indiji. Mi smo imali dogovor da izađemo u kolaciji na te oizbore. i da je poštovao taj dogovor možda bi i danas vladao Srbijom”, rekao je Šešelj u najnovijem intervjuu za Balkan Info. On se u razgovoru prisetio i jednog događaja iz devedesetih kada se u Srbiji pojavio izvesni princ Aleksej Anžujski koji se predstavljao da je iz loze Anžujske da je u srodstvu sa Nemanjićima i sa Romanovim. “On je pojavio 1992 mislim. Ja sam gledao neke emisije gde je on gostovao. tadađnji vlasnik jednog lista je hteo da tog princa poveže sa SPO. A SPO je smatrao da on ima mnogo novca. Poslali su Borivoja Borovića da sa njim kontaktira. Susret je bio u Švajcarskoj. Od novca nije bilo noišta i kontakti su prekinuti. Onda je vlasnik lista…
Opširnije na link

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se
  • Dragan
    Dragan Odgledao sam jedan deo, ne sme da ispljuje vučića koji bi mu odmah smestio povratak u Hag. Biće zanimljivo videti šta će pričati Šešelj kada opasnost prođe.
    12.12.2017dislikeReport abuseReply Odgovori