Vesti

Vesti

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.
Dvostruki suverenitet? "Samo pretpostavke, tog rešenja nema nigde na svetu"VestinetlinesystemComments0Abuse

Dvostruki suverenitet? "Samo pretpostavke, tog rešenja nema nigde na svetu"

17.04.2019 Šef srpske diplomatije Ivica Dačić komentarisao je navode medija da će Francuska i Nemačka na sastanku u Berlinu predstaviti ideju dvostrukog suvereniteta.

Crne prognoze: Najjača evropska ekonomija na korak do recesijeVestinetlinesystemComments0Abuse

Crne prognoze: Najjača evropska ekonomija na korak do recesije

17.04.2019 Nemačka vlada smanjila je danas svoju prognozu privrednog rasta za 2019. godinu drugi put ove godine i sada predviđa rast od 0,5 odsto.

Patrušev: SAD pokušavaju da uspore rađanje novog, višepolarnog svetaVestinetlinesystemComments0Abuse

Patrušev: SAD pokušavaju da uspore rađanje novog, višepolarnog sveta

16.04.2019 Svet prelazi s jednopolarnog, „amerocentričnog“ sveta na pravedniji, policentrični poredak, ali SAD na sve moguće načine pokušavaju da zaustave taj proces, izjavio je sekretar Saveta za bezbednost Rusije Nikolaj Patrušev.

Pentagon priprema vojna sredstva za obuzdavanje Rusije i Kine u VenecueliVestinetlinesystemComments0Abuse

Pentagon priprema vojna sredstva za obuzdavanje Rusije i Kine u Venecueli

16.04.2019 Pentagon radi na novim vojnim rešenjima čiji je cilj obuzdavanje ruskog, kineskog i kubanskog uticaja na upravu predsednika Venecuele Nikolasa Madura, saopštio je televizijski kanal Si-En-En, pozivajući se na izvor u Ministarstvu odbrane SAD.

DEJAN BERIĆ OPLEO PO FRANCUZIMA: Kada počnete da ih oplakujete, prvo se setite ovogaVestinetlinesystemComments0Abuse

DEJAN BERIĆ OPLEO PO FRANCUZIMA: Kada počnete da ih oplakujete, prvo se setite ovoga

16.04.2019 Dejan Berić, čuveni snajperista i srpski dobrovoljac u Donbasu, komentarisao je požar u katedrali Notr Dam u Parizu.

Pijani klinac, unuk poznatog biznismena, bez dozvole za vožnju se zakucao u Rusa POZNATOG MMA BORCA i usmrtio ga na licu mesta! - VIDEOVestinetlinesystemComments0Abuse

Pijani klinac, unuk poznatog biznismena, bez dozvole za vožnju se zakucao u Rusa POZNATOG MMA BORCA i usmrtio ga na licu mesta! - VIDEO

16.04.2019 Poznati ruski MMA borac Bejli Kurbanmedov nedavno je poginuo na ulicama Moskve u saobraćajnoj nesreći kada ga je udario automobil u kome je bio pijani 19-godišnjak.

MUŠKARAC I DEVOJKA IZ OBRENOVCA KOJI SU ZAKLALI PSA UŽIVO OSUĐENI NA SMEŠNU ZATVORSKU KAZNU!VestinetlinesystemComments0Abuse

MUŠKARAC I DEVOJKA IZ OBRENOVCA KOJI SU ZAKLALI PSA UŽIVO OSUĐENI NA SMEŠNU ZATVORSKU KAZNU!

15.04.2019 M. Đ. (21) i K. P. (34) iz Obrenovca, koji su krajem prošle godine snimali i preko Fejsbuk grupe prenosili užasan ritual klanja psa, završeno je suđenje. Kako saznajemo mladić je dobio 9, a devojka 7 meseci zatvora. Da podsetimo, na snimku…

UNIŠTILI PREDUZEĆE IZBEGLICI IZ HRVATSKE! Upali su s fantomkama i uperili pištolj u radnika, zapalili 9 kamiona i 3 objekta! Šteta pola miliona evra! Sada sve moramo iz početka! - VIDEOVestinetlinesystemComments0Abuse

UNIŠTILI PREDUZEĆE IZBEGLICI IZ HRVATSKE! Upali su s fantomkama i uperili pištolj u radnika, zapalili 9 kamiona i 3 objekta! Šteta pola miliona evra! Sada sve moramo iz početka! - VIDEO

15.04.2019 Nepoznati piromani potpuno su uništili preduzeće 5D porodice Ugričić iz sela Prevalac kod Vranja, čije je sedište u susednom selu Panevalje, kada su im noćas oko 2 sata ujutro zapalaili devet kamiona, dve građevinske mašine, kao i deo…

Moskva: NATO otišao predaleko, prekidamo svaku saradnjuVestinetlinesystemComments0Abuse

Moskva: NATO otišao predaleko, prekidamo svaku saradnju

15.04.2019 Rusija i NATO su u potpunosti prekinuli civilnu i vojnu saradnju, izjavio je zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško za Sputnjik.

Haos u Danskoj: Desničar bacio Kuran u vazduh u sred imigrantskog kampaVestinetlinesystemComments0Abuse

Haos u Danskoj: Desničar bacio Kuran u vazduh u sred imigrantskog kampa

15.04.2019 Danska policija priivela 23 osobe zbog nasilja, nakon što je jedan desničar bacio kopiju Kurana u vazduh u imigrantskom kvartu u Kopenhagenu.

Paranoja američkog senatora: Rusija i Kina će napasti Floridu iz VenecueleVestinetlinesystemComments0Abuse

Paranoja američkog senatora: Rusija i Kina će napasti Floridu iz Venecuele

14.04.2019 Predsednik Venecuele Nikolas Maduro pruža ruskoj i kineskoj vojsci mogućnost za napad na SAD, izjavio je američki senator iz redova republikanaca Rid Skot, prenosi list „Vašington egzaminer“.

U BiH živi 600 milionera i 92 multimilionera!VestinetlinesystemComments0Abuse

U BiH živi 600 milionera i 92 multimilionera!

13.04.2019 Jaz između bogatih i siromašnih sve je veći.

Posle Ulcinja, i Tuzi u Uniji albanskih opštinaVestinetlinesystemComments0Abuse

Posle Ulcinja, i Tuzi u Uniji albanskih opština

13.04.2019 Nakon Ulcinja, opština Tuzi postala je zvanično druga opština iz Crne Gore koja je postala članica Unije albanskih opština u regionu.

Blickrig Vašingtona u Venecueli nije uspeo, ali ne odustajuVestinetlinesystemComments0Abuse

Blickrig Vašingtona u Venecueli nije uspeo, ali ne odustaju

13.04.2019 Vašingtonu nije uspeo blickrig u Venecueli, ali SAD ne odustaju od namere da smene predsednika Nikolasa Madura, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov na 27. Skupštini Saveta za spoljnu i odbrambenu politiku.

Sve spremno se beg? Porošenko nabavio lažne pasošeVestinetlinesystemComments0Abuse

Sve spremno se beg? Porošenko nabavio lažne pasoše

13.04.2019 Porodica predsednika Ukrajine Petra Porošenka tajno odlazi iz zemlje pod lažnim imenima, piše ukrajinski portal „Strana“.

Asanž zatvoren u britanskom "Gvantanamu"VestinetlinesystemComments0Abuse

Asanž zatvoren u britanskom "Gvantanamu"

13.04.2019 Džulijan Asanža je zbog manjka pristupa internetu i zdravstvenoj nezi i nemogućnosti da izađe napolje, kao nepodnošljiv ocenio boravak u ekvadorskoj ambasadi.

Vučić: I DJ Žeks ako bude hteo da nam se pridruži, dobrodošao jeVestinetlinesystemComments0Abuse

Vučić: I DJ Žeks ako bude hteo da nam se pridruži, dobrodošao je

13.04.2019 Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će na skupu, u okviru kampanje 19. aprila u Beogradu, govoriti o budućnosti, šta mora da se uradi u godinama pred nama

ISPOVEST BIVŠE ŽENE JOVANA KOJI SE OBESIO POSLE OBJAVE NA FEJSBUKU: Ovo je prava istina...VestinetlinesystemComments0Abuse

ISPOVEST BIVŠE ŽENE JOVANA KOJI SE OBESIO POSLE OBJAVE NA FEJSBUKU: Ovo je prava istina...

12.04.2019 J.S. je priznala da joj je izuzetno žao zbog toga što je njen bivši suprug i otac njenih ćerki Jovan Vojnović oduzeo sebi život nakon što je to najavio na Fejsbuku, ali da su je veoma pogodile, kako kaže, netačne tvrdnje da mu nije…

BIVŠI AMERIČKI PUKOVNIK RASKRINKAO NATO: Ne postoji ruska pretnja, džabe šaljemo vojsku u EvropuVestinetlinesystemComments0Abuse

BIVŠI AMERIČKI PUKOVNIK RASKRINKAO NATO: Ne postoji ruska pretnja, džabe šaljemo vojsku u Evropu

12.04.2019 Pukovnik američke vojske u penziji Daglas Makgregor izjavio je da raspoređivanje američkih trupa u Evropi nije opravdano, a Rusija nema nameru da napadne Evropu, prenosi televizija „Foks njuz“.

Simonjanova objasnila zašto je Ekvador predao AsanžaVestinetlinesystemComments0Abuse

Simonjanova objasnila zašto je Ekvador predao Asanža

11.04.2019 Glavna urednica Međunarodne informativne agencije „Rosija sevodnja“ i televizijskog kanala RT Margarita Simonjan ocenila je da je hapšenje Džulijana Asanža povezano s predstojećom posetom predsednika Ekvadora Sjedinjenim Američkim Državama.

Po kratkom postupku - VEĆ GA DOVELI PRED SUD, ALI ON SE NE PREDAJE... - FOTO, VIDEOVestinetlinesystemComments0Abuse

Po kratkom postupku - VEĆ GA DOVELI PRED SUD, ALI ON SE NE PREDAJE... - FOTO, VIDEO

11.04.2019 Osnivač Vikiliksa, Džulijan Asanž, koji je uhapšen u Londonu, pojavio se pred Vestminsterskim sudom. Protiv njega je podignuta optužnica za hakerski napad i objavljivanje poverljivih dokumenata.

Prvo obraćanje Morena nakon hapšenja Asanža: Britanija je obećalaVestinetlinesystemComments0Abuse

Prvo obraćanje Morena nakon hapšenja Asanža: Britanija je obećala

11.04.2019 Velika Britanija je garantovala da osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža neće izručiti zemlji koja zakonom predviđa smrtnu kaznu, izjavio predsednik Ekvadora.